Šta je to NeoFrost tehnologija kod frižidera?

Šta je to NeoFrost tehnologija kod frižidera?

"NeoFrost" tehnologija je tehnologija koju koristi brend Beko za svoje frižidere. Ova tehnologija ima nekoliko ključnih karakteristika zbog čega su ovi modeli izuzetno prodajni:

  • Dvostruki hladnjak: NeoFrost tehnologija koristi dva odvojena hladnjaka - jedan za frižiderski deo i drugi za zamrzivač. Ovaj sistem omogućava odvojeno upravljanje temperaturom u svakom od odeljaka, što pomaže u očuvanju svežine hrane i sprečava mešanje mirisa između odeljaka.
  • Aktivno hlađenje: Frižideri sa NeoFrost tehnologijom imaju aktivno hlađenje koje koristi ventilatore za ravnomerno raspoređivanje hladnog vazduha unutar samog frižidera. To pomaže održavanju stabilnih temperatura u svim delovima frižidera i sprečava formiranje leda.
  • Dvostruki ventilator: NeoFrost tehnologija takođe uključuje dvostruki ventilator koji obezbeđuje odvojen protok vazduha za frižiderski deo i zamrzivač. To pomaže u sprečavanju prenosa mirisa i vlažnosti između dva frižidera i zamrzivača.
  • Antibakterijska zaštita: Beko frižideri sa NeoFrost tehnologijom često imaju i antibakterijski filter koji pomaže u održavanju čistog i svežeg okruženja u frižideru. Ovaj filter pomaže u eliminaciji bakterija, mirisa i alergena.

Cilj NeoFrost tehnologije je održavanje optimalnih uslova za čuvanje hrane u frižideru, produžavajući svežinu namirnica, sprečavajući zamrzavanje hrane u frižideru i održavajući higijenu unutar uređaja. Važno je napomenuti da se specifične funkcionalnosti i karakteristike mogu razlikovati u zavisnosti od modela i serije Beko frižidera koji koriste NeoFrost tehnologiju.