Dostava našim dostavnim vozilima bele tehnike:

Veoma smo ponosni što sve velike kućne aparate kupljene preko našeg sajta isporučujemo BESPLATNO našim dostavnim vozilom i to u sledećim gradovima: 

Beograd 

Novi Sad 

Kragujevac 

Niš 

 

Čačak 

Inđija 

Stara Pazova 

Nova Pazova 

Ruma

Aranđelovac

Mladenovac

Pančevo 

Lazarevac

Jagodina 

Paraćin

Gornji Milanovac

Smederevo

 

 

Za sva ostala mesta, isporuka bele tehnike vrši se isključivo sa dva izvršioca kurirskom službom City express. Ta usluga se naplaćuje naknadno, u zavisnosti od mesta isporuke. Isporuka obuhvata unošenje u stan/kuću, otvaranje proizvoda ispred kupca, kako bi se kupac uverio da je proizvod fizički neoštećen.

 

Prilikom isporuke dobija se fiskalni račun.

 

Šporeti i kotlovi na čvrsto gorivo se isporučuju isključivo našim dostavnim vozilima. Ukoliko mesto isporuke nije gore navedeno, kontaktirate naše operatere radi dogovora.

NAPOMENA: Ukoliko proizvod ne staje u lift kod stambenih zgrada, ne možemo obećati isporuku u stan. Potrebno je pre porudžbine kontaktirati operatere radi dogovora. Prilikom dostave proizvoda, imate pravo da zajedno sa našim dostavljačima proverite proizvod, da nema eventualnih oštećenja. Side By Side frižidere, šporete i kotlove na čvrsto gorivo vozimo do ulaza zgrade ili kuće, proizvodi ovakve vrste se ne unose u stan.

 

NAPOMENA 2: Klima uređaji mogu biti poslati i brzom poštom, ukoliko se to desi, operater će Vam to jasno naznačiti.

 

Dostava kurirskom službom:

Napomena: Kurirskom službom se ne isporučuju, bela tehnika, ugradna tehnika, šporeti i kotlovi na čvrsto gorivo i televizori.


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 3-4 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja. Takođe, moguće je platiti platnim i kreditnim karticama na našem portalu. Plaćanje karticama nije moguće prilikom isporuke proizvoda.

Dostava se ne naplaćuje ukoliko je iznos koji plaćate 3000,00 RSD ili veći. Za iznose niže od 3000,00 RSD isporuka, poštarina će biti naplaćena fiksno za bilo koji artikal 350 rsd.

Za sve eventualna fizička oštečenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.