Dostava našim dostavnim vozilima bele tehnike (ova usluga obuhvata otvaranje proizvoda ispred kupca, kupac potpisuje da je proizvod fizički neoštećen i tek onda plaća proizvod):

Ponosni što sve velike kućne aparate kupljene preko našeg sajta isporučujemo našim dostavnim vozilom i to u sledećim gradovima: 

🚚✔ Beograd - 990 rsd 

🚚✔ Novi Sad - 990 rsd 

🚚✔ Kragujevac - 490 rsd 

🚚✔ Niš - 990 rsd 

🚚✔ Čačak - 990 rsd 

🚚✔ Inđija - 990 rsd 

🚚✔ Kruševac - 990 rsd

🚚✔ Stara Pazova - 990 rsd 

🚚✔ Nova Pazova - 990 rsd 

🚚✔ Lazarevac - 990 rsd

🚚✔ Mladenovac - 990 rsd

🚚✔ Ruma - 990 rsd 

🚚✔ Aranđelovac - 490 rsd 

🚚✔ Topola - 490 rsd

🚚✔ Mladenovac - 990 rsd

🚚✔ Pančevo - 990 rsd 

🚚✔ Jagodina - 490 rsd 

🚚✔ Paraćin - 990 rsd 

🚚✔ Gornji Milanovac - 990 rsd 

🚚✔ Smederevo - 990 rsd

Za sva ostala mesta, isporuka bele tehnike vrši se isključivo sa dva izvršioca kurirskom službom City express ili našom dostavom, cene dostave za to mesto, možete videti u korpi pre kupovine. Isporuka obuhvata unošenje u stan/kuću, otvaranje proizvoda ispred kupca, kako bi se kupac uverio da je proizvod fizički neoštećen. Takođe, za pojedina mesta gde mi ne vršimo dostavu našim dostavnim vozilima, postoji mogućnost da isporuku ne možemo da odradimo. Ovo se odnosi na aparate bele tehnike. U tom slučaju operateri će Vam odmah to napomenuti.

Napomena: Ukoliko proizvod ne staje u lift kod stambenih zgrada, ne možemo obećati isporuku u stan. Potrebno je pre porudžbine kontaktirati operatere radi dogovora. Prilikom dostave proizvoda, imate pravo da zajedno sa našim dostavljačima proverite proizvod, da nema eventualnih oštećenja. Side By Side frižidere, šporete i kotlove na čvrsto gorivo vozimo do ulaza zgrade ili kuće, proizvodi ovakve vrste se ne unose u stan.

Napomena 2: Klima uređaji mogu biti poslati i brzom poštom, ukoliko se to desi, operater će Vam to jasno naznačiti isporuka za klima uređaj košta 990 dinara, nebitno da li uzimate jedan ili više klima uređaja. Za svako mesto u Srbiji dostava košta 990 dinara.

Prilikom isporuke dobija se fiskalni račun i prateći dokumenti.

 

Dostava kurirskom službom:

Napomena: Kurirskom službom se ne isporučuju, bela tehnika, ugradna tehnika, šporeti i kotlovi na čvrsto gorivo i televizori.


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 3-4 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja. Takođe, moguće je platiti platnim i kreditnim karticama na našem portalu. Plaćanje karticama nije moguće prilikom isporuke proizvoda.

Dostava kurirskom službom se ne naplaćuje ukoliko je iznos koji plaćate 3000,00 RSD ili veći ((napominjemo da se kurirskom službom ne isporučuju, bela tehnika (poseban cenovnik), ugradna tehnika (poseban cenovnik) , šporeti i kotlovi na čvrsto gorivo (poseban cenovnik) i televizori)) . Za iznose niže od 3000,00 RSD isporuka, poštarina će biti naplaćena fiksno za bilo koji artikal 350 rsd. Dostava bele tehnike se naplaćuje po cenovniku u zavisnosti od grada.

Za sve eventualna fizička oštečenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.

 

 

https://www.tempo-tehnika.rs/images/banners/640.jpg ×