Dostava našim dostavnim vozilima bele tehnike (ova usluga obuhvata otvaranje proizvoda ispred kupca, unošenje proizvoda u stan*, kupac potpisuje da je proizvod fizički neoštećen i tek onda plaća proizvod):

* - Ukoliko zgrada nema lift ili uređaj ne može stati u isti, mi unosimo u stan proizvode koji ne prelaze 70kg. U slučaju da proizvod prelazi tu težinu, kontaktirajte operate radi informacije o dostavi.

Velike kućne aparate kupljene preko našeg sajta isporučujemo našim dostavnim vozilom i to u sledećim gradovima: 

🚚✔ Beograd i okolina  - 1.390 rsd 

🚚✔ Novi Sad i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Kragujevac i okolina - 990 rsd 

🚚✔ Niš i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Čačak i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Inđija i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Kruševac i okolina - 1.390 rsd

🚚✔ Stara Pazova i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Nova Pazova i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Lazarevac i okolina - 1.390 rsd

🚚✔ Mladenovac i okolina - 1.390 rsd

🚚✔ Ruma i okolina - 1.390 sd 

🚚✔ Aranđelovac i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Topola i okolina - 1.390 rsd

🚚✔ Mladenovac i okolina - 1.390 rsd

🚚✔ Pančevo i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Jagodina i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Paraćin i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Gornji Milanovac i okolina - 1.390 rsd 

🚚✔ Smederevo i okolina - 1.390 rsd

🚚✔ Požarevac - 1.390

🚚✔ Valjevo - 1.390

Za sva ostala mesta, isporuka bele tehnike vrši se isključivo sa dva izvršioca kurirskom službom City express ili našom dostavom, cene dostave za to mesto, možete videti u korpi pre kupovine. Isporuka obuhvata unošenje u stan/kuću, otvaranje proizvoda ispred kupca, kako bi se kupac uverio da je proizvod fizički neoštećen. Takođe, za pojedina mesta gde mi ne vršimo dostavu našim dostavnim vozilima, postoji mogućnost da isporuku ne možemo da odradimo. Ovo se odnosi na aparate bele tehnike. U tom slučaju operateri će Vam odmah to napomenuti.

Napomena 1: Dostava za gabaraitne uređaje gde težina prelazi 70 kg (peći, kotlove i šporete na čvrsto gorivo i pelet) iznosi 3.000 dinara.

Napomena 2: Prilikom dostave proizvoda, imate pravo da zajedno sa našim dostavljačima proverite proizvod, da nema eventualnih oštećenja. Side By Side frižidere, šporete i kotlove na čvrsto gorivo vozimo do ulaza zgrade ili kuće, proizvodi ovakve vrste se ne unose u stan.

Napomena 3: Klima uređaji mogu biti poslati i brzom poštom, ukoliko se to desi, operater će Vam to jasno naznačiti. Isporuka za klima uređaje, nebitno da li poručujete jedan ili više uređaja, za svako mesto u Srbiji iznosi 1.190 dinara.

Prilikom isporuke dobija se fiskalni račun i prateći dokumenti.

 

Dostava kurirskom službom:

Napomena: Kurirskom službom se ne isporučuju, bela tehnika, ugradna tehnika, šporeti i kotlovi na čvrsto gorivo i televizori.


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 3-4 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja. Takođe, moguće je platiti platnim i kreditnim karticama na našem portalu. Plaćanje karticama nije moguće prilikom isporuke proizvoda.

Za dostavu svih malih kućnih aparata, televizora, laptopova i svih ostalih aparata koji nepotpadaju pod našom dostavom i ne spadaju u gabaritne proizvode, isporuka je fiksna i košta 250 dinara sa pdv-om.

Za sve eventualna fizička oštećenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.