Dostava našim dostavnim vozilima bele tehnike, televizora, laptop uređaja:

Veoma smo ponosni što sve velike kućne aparate i televizore kupljene preko našeg sajta isporučujemo BESPLATNO našim dostavnim vozilom i to u sledećim gradovima: 

Beograd (sa okolinom 30 km)

Novi Sad (sa okolinom od 20 km)

Kragujevac (sa okolinom od 30 km) 

Niš (sa okolinom od 20 km)

 

Čačak (sa okolinom od 10 km)

Kraljevo (sa okolinom od 10 km)

Inđija (sa okolinom od 10 km)

Stara Pazova (sa okolinom od 10 km)

Nova Pazova (sa okolinom od 10 km)

Ruma (sa okolinom od 10 km)

Aranđelovac (sa okolinom od 10 km) 

Mladenovac (sa okolinom od 10 km)

Pančevo (sa okolinom od 10 km)

Lazarevac (sa okolinom od 10 km)

Valjevo (sa okolinom od 10 km)

Aleksinac (sa okolinom od 10 km)

Jagodina (sa okolinom od 10 km)

Paraćin (sa okolinom od 10 km)

Ćuprija (sa okolinom od 10 km)

Svilajnac (sa okolinom od 10 km)

Gornji Milanovac (sa okolinom od 10 km)

Smederevo (sa okolinom od 5 km)

Požarevac (sa okolinom od 5 km)

Zrenjanin (sa okolinom od 5 km)

 

Za sva ostala mesta, isporuka bele tehnike vrši se isključivo sa dva izvršioca kurirskom službom City express. Ta usluga se naplaćuje naknadno, u zavisnosti od mesta isporuke. Isporuka obuhvata unošenje u stan/kuću, otvaranje proizvoda ispred kupca, kako bi se kupac uverio da je proizvod fizički neoštećen.

 

Prilikom isporuke dobija se fiskalni račun.

 

Šporeti i kotlovi na čvrsto gorivo se isporučuju isključivo našim dostavnim vozilima. Ukoliko mesto isporuke nije gore navedeno, kontaktirate naše operatere radi dogovora.

NAPOMENA: Ukoliko proizvod ne staje u lift kod stambenih zgrada, ne možemo obećati isporuku u stan. Potrebno je pre porudžbine kontaktirati operatere radi dogovora. Prilikom dostave proizvoda, imate pravo da zajedno sa našim dostavljačima proverite proizvod, da nema eventualnih oštećenja. Side By Side frižidere, šporete i kotlove na čvrsto gorivo vozimo do ulaza zgrade ili kuće, proizvodi ovakve vrste se ne unose u stan.

 

NAPOMENA 2: Klima uređaji mogu biti poslati i brzom poštom, ukoliko se to desi, operater će Vam to jasno naznačiti.

 

Dostava kurirskom službom:

Napomena: Kurirskom službom se ne isporučuju, bela tehnika, ugradna tehnika, šporeti i kotlovi na čvrsto gorivo i televizori.


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 3-4 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja. Takođe, moguće je platiti platnim i kreditnim karticama na našem portalu. Plaćanje karticama nije moguće prilikom isporuke proizvoda.

Dostava se ne naplaćuje ukoliko je iznos koji plaćate 3000,00 RSD ili veći. Za iznose niže od 3000,00 RSD isporuka, poštarina će biti naplaćena fiksno za bilo koji artikal 350 rsd.

Za sve eventualna fizička oštečenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.