Dostava našim dostavnim vozilima:

Veoma smo ponosni što sve velike kućne aparate i televizore kupljene preko našeg sajta isporučujemo besplatno našim dostavnim vozilom i to u sledećim gradovima: 

Beograd (sa okolinom 30 km)

Novi Sad (sa okolinom od 30 km)

Kragujevac (sa okolinom od 50 km) 

Niš (sa okolinom od 30 km)

Za ostale gradove oko rasporeda i eventualne cene dostave, kontaktirajte nas na 034/333-335.

NAPOMENA: Ukoliko proizvod ne staje u lift kod stabenih zgrada, ne možemo obećati isporuku u stan. Prilikom dostave proizvoda, imate pravo da zajedno sa našim dostavljačima proverite proizvod, da nema eventualnih oštećenja.

 

Dostava kurirskom službom:


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 2-3 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja.

Dostava se nenaplaćuje ukoliko je iznos koji plaćate 3000,00 RSD ili veći. Za iznose niže od 3000,00 RSD isporuka, poštarina će biti naplaćena fiksno za bilo koji artikal 350 rsd.

Za sve eventualna fizička oštečenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.

NAPOMENA:

Peći i šporeti na čvrsto i etažno gorivo se šalju našim vozilima i za samu cenu isporuke se dogovarate sa našim prodavcima u zavisnosti od toga koje je mesto dostave u pitanju.