Kako da kupujem artikle na ovim stranicama?


Dostava našim prevozom:


Na području gradske zone grada Kragujevca prevoz krupne robe je besplatan. Za udaljenija mesta isporuke ista se naplaćuje po dogovoru.

NAPOMENA: Robu isporučujemo do objekta stanovanja (kuća, zgrada...) i ne unosimo u stambeni objekat ili stambenu jedinicu sem ukoliko nije drugačije dogovoreno.

Dostava kurirskom službom:


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 1-3 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja.

Ukoliko ste kupili gabaritne uređaje, moguće je da prilikom isporuke kurir bude sam i da mu je neophodna pomoć prilikom same isporuke.

Dostava se nenaplaćuje ukoliko je iznos koji plaćate 3000,00 RSD ili veći. Za iznose niže od 3000,00 RSD isporuka, poštarina će biti naplaćena fiksno za bilo koji artikal 350 rsd.

Za sve eventualna fizička oštečenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.

NAPOMENA:

Peći i šporeti na čvrsto i etažno gorivo se šalju našim vozilima i za samu cenu isporuke se dogovarate sa našim prodavcima u zavisnosti od toga koje je mesto dostave u pitanju.

WEB cene:

* jednokratna plaćanja u gotovini

* jednokratna plaćanja putem kartica

* jednokratna plaćanja putem tekućeg računa

* čekovima najkasnije do 3 meseca

Maloprodajne cene:

* čekovima do 12 meseci

* kreditima preko banke na 12 meseci

* kreditnom karticom banke Intesa na 12 meseci

* kreditnom karticom banke OTP na 12 i 24 meseca (masterrata)

* administrativnom zabranom na 10 meseci

 

Ukoliko se kupac u procesu isporuke odluči za izmenu porudžbine snosi sve troškove dostave u odustajanju ili zameni novokupljene robe bez obzira na vrednost koja prelazi napomenutih 3000.00 RSD.
Cene na sajtu su isključivo za jednokratna plaćanja. Zadržavamo pravo izmene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu kao i trenutnu dostupnost artikala na lageru.